Головна » 2019 » Вересень » 12 » ЗакоханЗакоханим в мотоспорт роки зовсім не владні..
9:19 PM
ЗакоханЗакоханим в мотоспорт роки зовсім не владні..

Хтось сідає на мотоцикл і закохується з першого разу, а хтось відразу розуміє, що це не його. І багатьох людей часто цікавить питання, яке ж воно - життя мотоциклістів.
Захопившись мотоспортом Ткачук Василь звернув увагу на те , що в селищі цей напрямок спорту має слабкий розвиток, а багато прихильників мотоспорту розрізнені і не збираються разом. А хотілось, щоб більше людей займались цим видом спорту і щоб мотоспорт пішов у маси .Адже, спортивні заходи з мотокросу проводились у нашому регіоні не так часто. Тому виникло бажання створити таку організацію, яка могла б пропагувати цей вид спорту. І ось  Глибоцька районна громадська спортивно – технічна організація «Філікрос» була заснована відомим у селищі мотокросменом Ткачуком Василем Филимоновичем та офіційно зареєстрована 14 жовтня 2002 року.  Основною її метою організації є залучення молоді до занять технічним видом спорту, себто мотокросом, організація змагань, а також ведення здорового способу життя.А ще живе спілкування зі своїми однодумцями на мототему. Завжди підтримують організатора «Філікрос» ,мотокросмена Василя його товариші Мельничук Ілюха, Григорчук Андрій, Карлийчук Саша, Богдан Володимир. Вони допомагають і в облаштуванні мототраси, і фінансово, і порадою. Адже, класно коли є спільний «гараж» і нитка взаємодопомоги. Ці люди вболівають за мотоспорт у селищі, тому що розуміють важливість зберегти хоча б того, що є. Бо, втративши, відновити буде нелегко.

Перед прихильниками організації «Філікрос» є багато завдань: облаштування мототраси ( мають надію, що до цієї справи долучиться і місцева влада); проведення змагань не тільки всеукраїнського рівня, а й міжнародного; залучення до занять мотоспортом більше молоді і побільше прихильників такого видовищного виду спорту.
 Як говорив спортсмен-мотогонщик, Заслужений майстер спорту СРСР Володимир Карнєєв:
«Закоханим в мотоспорт роки зовсім не владні.
Якщо десь трапиться біда -друзі завжди з тобою.
Але два ворога для нас особливо небезпечні: підступне неробство і спокій ».
Переглядів: 211 | Додав: наталя | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar