Головна » 2019 » Грудень » 4 » Всі мотоцикли хороші, вибирай на смак
11:04 PM
Всі мотоцикли хороші, вибирай на смак

Перший день зими видався напрочуд цікавим для гуртківців мотогуртка Глибоцького БТДЮ, учнів селищних навчальних закладів. Для них було зорганізовано поїздку до м.Косів для ознайомлення з роботою відомого мотоклубу "Хайлендерс" , керівником якого є Василь Курищук,що понад 40 років захоплюється мото та авто технікою. Господар радо зустрів гостей з Глибокої та ознайомив гамірливу компанію з мото та автоколекцією. Дітям цікаво було дізнатись ,що серед мотоциклів — Gilera (вже навіть заводу цього немає) 1984 року випуску, ІЖ-49, К-750, МВ-750, М-72, «Урал», «Ірбіт», а також реставровані автомобілі, найбільш помітні з яких тут — «Запорожець» 64-го року та військовий ГА-63, який робився для армії. Є тут також прибалтійський міні-мотоцикл — мрія всіх малюків СРСР, мотовелосипеди й карти. У колекції пана Василя є ідентичні копії 51 року, де всі деталі робилися на німецьких штампах. А от моделі К750, М, М72, «Урал» мали власні штампи.

Гуртківці гарно подякували місцевому рушію мотокультури за можливість побачити ретро техніку. Керівник мотогуртка Ткачук В.Ф. запросив пана Василя та його команду відвідати наше мальовниче селище Глибока, ознайомитись з роботою гуртка та випробувати оновлену мототрасу, яка зараз в процесі реконструкції.

Шкода, що м. Косові немає мотогуртка для школярів в навчальних закладах. Нашим учням було б цікаво спілкуватись зі своїми однолітками. Надіємось, шо місцева влада подумає про залучення молоді до здорового способу життя, а також не дасть пропасти такій гарній справі, яку власними силами тягне Василь Курищук та його команда. А в свою чергу хотілось б подякувати голові Глибоцької ОТГ Ванзуряку Г.С., начальнику відділу освіти Чубрею Ю.Г., директору Глибоцької гімназії Блисенку Ю.Д, шоферу шкільного автобуса Стругар Г.В. за можливість здійснити цю чудову поїздку. Можливо вона стане стимулом для когось з гуртківці стати чемпіоном світу з мотокросу.

Переглядів: 204 | Додав: наталя | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar