Головна » 2020 » Серпень » 3 » Спекотний день на трасі "Філікрос"
10:36 PM
Спекотний день на трасі "Філікрос"

(На фото зліва направо: Василь Ткачук, Кіріл Тодоріко, Ігор Качуляк, Анатолій Василов, Сергій Савчук, Артем Савчук, Олександр Карлійчук, Андрій Мусак, Володимир Богдан (квалроцикл), Віталій Сологуб, Богдан Тимкул, Дар'я Скрипнікова, Олег Скрипніков. Неділя, 02.08.2020 р.)

Щиро вітаємо усіх друзів, любителів активного відпочинку, поціновувачів Величнішого Мотокросу, а також тих людей, яким не байдуже те, ким виростуть їхні діти, діти родичів, сусідів, односельчан та й, взагалом, всієї планети, як вони розвиватимуться і яке у них буде здоров’я.
Минулими вихідними, враховуючи бажання та на запрошення мотоциклетного Клубу «Філікрос», до нашого селища, на дводенні спортивні збори, завітали молодшої групи Чернівецького мотоспортивного клубу «Буковина – Брют», під керівництвом видатного спортсмена, ветерана не тільки буковинського, а й мотоспорту України, знаного, як в нашій країні так і за її межами, Майстра спорту з мотокросу Олега Скрипнікова.
Метою проведення даного заходу, було підвищити майстерність членів своєї школи, та здійснити те, що Олег Євгенійович робить протягом всього свого спортивного життя, а саме це: популяризація мотокросу в Україні, залучення дітей та молоді до ведення здорового способу життя, допомога спортивним клубам області в поширенні ідеї даного виду спорту, підняття рівня майстерності членів даних товариств.
Саме, завдяки такій роботі, багато вихованців районних та сільських мотоклубів, згодом попадають до більш досвідчених та титулованих тренерів, до престижних, з більшими можливостями, клубів, де продовжують свій шлях, пресвятивши себе спорту. Так наприклад, сьогоднішній член команди «Буковина – Брют» Савчук Артем, який ще в недалекому минулому був виховенцем нашого селищного мотогуртка,в даний час тренується у «Великого Маестро» (Олега Євгеновича), значно підвищив свій рівень майстерності і готовий до виступів в змаганнях відповідних рівнів. Його батько Сергій є активним членом Клубу «Філікрос», бере участь в підвищенні рівня його розвитку та реконструкції нашої мототраси. Всіма силами допомагає розвитку спортивної кар’єри свого сина.
Пан Олег Скрипніков прибув на збори зі своєю 12 річною донькою Дарією, яка вправляється з мотоциклом КТМ з об’ємом двигуна 50 куб.см. і є членом команди «Буковина – Брют».
В декількох словах зазначу, що тренувальні збори проходили на професійному рівні, Олегові Євгеновичу допомагали місцеві мотолюбителі та члени команди «Філікрос», це: квадроцикліст Володимир Богдан, Сергій Савчук, Олександр Карлійчук, під керівництвом головного тренера клубу «Філікрос» - керівника місцевого мотогуртка Глибоцького РДБТД Ткачука Василя. В тренуваннях відпрацьовувалися кожна окремо, ділянки траси, входження в повороти, долання трамплінів, а найбільше, що сподобалося юним спортсменам, це «засєчка» - проходження одного чи декількох кіл на контрольний час.
В кінці кожного розділу занять проводились контрольні заїзди зі старту на випередження, під час яких визначались переможці в ожинному окремому класі мотоциклів. Керівником зборів, за результатами двох заїздів, юних спортсменів було нагороджено солодощами від спонсора.
Після тренувань юніорів, тренери здійснили показові заїзди, чим і було закріплено підсумки проведених занять навчальних зборів.
В зборах брали участь та першість контрольних заїздів поділили між собою наступні спортсмени:
Клас мотоцикла 50 куб.см. І місце Скрипнікова Дарія, «Буковина-Брют», м.Чернівці
Клас мотоцикла 65 куб.см. І місце Тодоріко Кіріл, «Буковина-Брют», м.Чернівці
Клас мотоцикла 85 куб.см.
І місце Василов Анатолій, «Буковина-Брют», м.Чернівці;
ІІ місце Савчук Артем, «Буковина-Брют», м.Чернівці, вихованець «Філікрос», Глибока;
ІІІ місце Тимкул Богдан. «Філікрос», Глибока.
Клас мотоцикла 125 куб.см.
І місце Качуляк Ігор, «Буковина-Брют», м.Чернівці
Нижче приводимо фото і відео звіти найцікавіших моментів тренувань. Зйомки проводились любительською технікою, тому вибачте за якість та похибки.
З Повагою команда «Філікрос».
Замітку склав О. Карлійчук.

Переглядів: 244 | Додав: наталя | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar