Головна » 2021 » Серпень » 29 » Щоб завжди бути з мотоциклом
5:06 PM
Щоб завжди бути з мотоциклом

Гул мотора і свист вітру у вухах - це знайоме кожному любителю швидкості. Але чи відомо вам,що німецький інженер Готліб Даймлер отримав патент на мотоцикл 29 серпня 1885 року і вперше продемонстрував свій винахід  в листопаді 1885. Мотоцикл був запатентований як «Віз для верхової їзди з гасовим двигуном». Тепер-то ми знаємо, хто ж був Папою Карло мотокультури.  Пра-прадід наших сучасних Хонд, Ямах або Харлея виглядав досить непоказно: дерев'яна рама, ремінна передача. Важив дідусь всього 50 кг, але в грудях у нього вже стукав одноциліндровий двигун об'ємом 264 см³! Потужність при цьому була трохи більше 0,5 кінської сили і максимальна швидкість 12 км / год ... Ну і що - зате скільки нових вражень приніс цей винахід! Тому, сьогодні мотоцикли можуть святкувати свій день народження. 
  Було б чудово, якщо б цей транспортний засіб не виходив з ладу. Тому володар мотоцикла, будь він новоспеченим мотоциклістом, або ж з певним досвідом, повинен знати, що мотоциклу потрібен періодичний огляд і ремонтні роботи. А з цією проблемою можна звернутись до керівника мотогуртка Глибоцького БТДЮ Ткачука Василя Филимоновича. Досвідчений тренер та керівник на своїх заняттях разом з вихованцями святкує день народження мотоцикла майже на кожному заняттю гуртка. Адже, він навчає юних мотолюбителів не тільки їздити , а й проводити ремонт мототехніки.  У самостійному ремонті немає нічого складного, головне знати  і вміти визначати причину тієї чи іншої поломки, вміти правильно підбирати запасні частини і вправно володіти  гайковим ключем і викрутками, ну і, звичайно ж, не боятися забруднити ручки.
  Василь Филимонович консультує вихованців як правильно визначити причини поломки і, маючи навички роботи з інструментами, дуже швидко відремонтувати свій мотоцикл. І тоді ви завжди будете з мотоциклом.

Переглядів: 204 | Додав: наталя | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar