Головна » 2019 » Жовтень » 21 » Реконструкція мототраси почалась!
9:48 PM
Реконструкція мототраси почалась!

Вітаю усіх друзів, товаришів та інших пошановувачів мотокросу та команди "Філікрос" смт.Глибока, Чернівецької області. Привіт!
Ось і розпочались та, Слава Богу, продовжуються роботи з капітальної реконструкції нашої мототраси в урочищі "Поляни". Скажу прямо, спочатку плани були великі, як кажуть - "наполеоніські", але актив нашої команди мав надію, що цього року, з метою проведення, бодай якихось змагань з мотоперегонів, зробимо щось, щоб їх провести, а вже з весни взятися за кардинальну реконструкцію. Але, наш Голова Клубу Василь Филимонович Ткачук нам усім відповів, що треба робити зпочатку і до кінця так, к має бути.
Скажу прямо, одразу ж велику підтримку ми отримали від активу Української Мотоциклетої асоціації, в особах Сергія Сарабая та Станіслава Перевертайла, а саме з нормативних документів, щодо обов'язкових технічних норм та умов реконструції та діяльності траси. І слід зазначити те, що напористість, велике бажання та велика любов до «Його Величності – Мотокросу», мотокросмен Василь, разом з екскаваторником та водієм вантажівки, творять чудеса - крок за кроком, метр за метром "гризуть" землю, перевоячи її з непотрібних пагорбів в майбутні трампліни та встановлюють необхідні параметри згідно технічних вимог. Все проходить з величезної підтримки місцевої влади, за що їм Величезна подяка.
Виходячи з вищесказаного хочу запевнити Вас, що це все робиться , для того, щоб ми мали хорошу мототрасу і проводили на ній цікаві перегони. Але, все ж таки просимо, по можливості відгукнутись наших місцевих спонсорів, меценатів чи просто небайдужих людей, які могли б внести незначні, посильні пожертви на проведення робіт з підготовки траси та наступних змагань. Можу запевнити, що жодна копієчка не буде затрачена поза ціллю. Прізвища, логотипи осіб чи інша реклама, за бажанням особи, буде розміщена на представницькому стенді чи в зоні подіуму при проведенні перегонів та мікрофоном буде звучати в ході проведення турніру.
Дякуємо! З повагою, організаційна група команди "Філікрос"
Звертайтеся на пряму чи телефоном безпосередньо до Василя
Ткачука.

                                       З повагою Олександр Карлійчук.

Переглядів: 230 | Додав: наталя | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar