Головна » 2020 » Листопад » 9 » Мрії  збуваються
11:45 PM
Мрії  збуваються
     
  Багато видів спорту, в тому числі технічні, до яких відноситься і мотокрос, в наш час доступні для освоєння з самого раннього віку. А якщо твій батько також займався мотокросом, то ти вже знаєш точно чим будеш займатись. Савчук Артем, юний мотокросмен, учень Глибоцької гімназії, вже давно вирішив для себе, що мотокрос – це заняття справжніх чоловіків. Тому , недовго думаючи, прийшов записатись у мотогурток Глибоцького БТДЮ до досвідченого тренера Ткачука Василя Филимоновича. Артем з великим бажанням відвідував заняття гуртка, переймав від тренера всі настанови. Тренувався на старенькій техніці та мріяв про свій мотоцикл. Ми знаємо,що мрії збуваються. І ось на день народження хлопчина отримав в подарунок мотоцикл. Емоції в цей момент зашкалювали. І почалось серйозне тренування. Минулого сезону Артем спробував свої сили на обласних мотозмаганнях та посів четверте місце. Але він не падав духом і з  ентузіазмом продовжив тренуватись. Батько Сергій  допомагає йому рухатися в правильному напрямку. Для нього він незаперечний авторитет.
  • У мого сина справді велика сила волі, – каже мама Артема Ольга. – Він любить мотоспорт, незважаючи на те, що це дуже ризикований і складний вид спорту.

Тому в цьому сезоні юнак переходить на тренування в м. Чернівці до тренера Скрипнікова Олега – відомого мотогонщика. Тренується наполегливо. І ось результат: на Чемпіонаті України по кантрі- кросу Артем посідає третє місце в класі мотоциклів 85 куб. см.

 Тож побажаємо Артему подальших успіхів та злетів в такому яскравому виді спорту як мотокрос.

Переглядів: 213 | Додав: наталя | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar