Головна » 2021 » Березень » 28 » МОТОЦИКЛЕТНА БУКОВИНА ВИХОДИТЬ З ЗИМОВОЇ «СПЛЯЧКИ»
10:34 PM
МОТОЦИКЛЕТНА БУКОВИНА ВИХОДИТЬ З ЗИМОВОЇ «СПЛЯЧКИ»

Минулими вихідними, в Чернівцях, на мототрасі «Суперкрос», відбулися відкриті тренувальні збори з мотокросу та флеттреку, які пройшли під девізом «Прокидайся мотогоне, Весна прийшла!». В тренуванні взяли участь 30 спортсменів з Чернівецької, Івано-Франківської та м.Хмельницький, більшість з яких, за кермо свого «улюбленця», в цьому році, сіли вперше. Але, це не завадило організаторам, чітко, згідно запланованих часових термінів, провести дуже об’ємні, цікаві, дуже не прості тренування.

Спочатку були проведені заняття з Флеттреку, в якому, залюбки прийняли участь майже усі, прибувші спортсмени. Варто зазначити те, що Флеттрек являє собою кільцеві перегони на швидкість і для багатьох ця дисципліна виявилася «диковинною», так як давно у нас не проводилася, але, як потім зазначали самі спортсмени, виявилася корисною, в плані тренувального процесу та потребує не абияких зусиль.

Потім були проведені тренування з Мотокросу, де учасники могли насолодитися поверненням до своєї «стихії», те що вони знають і Обожнюють.

І в тренуванні з Флеттреку і Мотокросу, спочатку були проведені заняття з навчальними колами , з подальшими, підсумковими заїздами.

Мотогони отримали массу задоволення, відпочили, згадали специфіку керування мотоциклами, були дуже втомлені, але щасливими.

В цих тренуваннях взяли участь участь і мотогуртківці Глибоцького РБТЮ, під керівництвом Василя Ткачука, а саме Ковальчук Андрій, Ковальчук Олександр, Проданюк Василь, Федюк Павло та Тимкул Богдан, перші троє, ще восени, вперше сіли за кермо мопеда і самі рушили з місця, всю зиму тренувалися та вирішили помірятися силами між собою на професійній трасі, визначити для себе цілі. На мопедах «Карпати», вони проїхалися трасою флеттреку і професійною трасою «Суперкрос», чим доказали, що «Карпати» ще живі, і можуть пересуватися, а для самих хлопчаків це, поки що єдиний спосіб потрапити до Великого Мотоспорту

Переглядів: 220 | Додав: наталя | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar