Головна » 2020 » Травень » 10 » Літати на чотирьох.
10:07 PM
Літати на чотирьох.

 

https://www.facebook.com/nata.grigyk/videos/1422051714643670/

Наше життя - безперервна низка цікавих подій і вражень, за допомогою яких ми можемо вивчати нове, а також зайнятися самореалізацією в різних сферах діяльності. "Чому б ти не навчався, ти навчаєшся для себе", -сказав давньоримський сенатор Петроній  . І ці слова стали девізом захоплення квадроциклами активного учасника клубу «Філікрос» Володимира Богдана.
  Останнім часом одним з активних видів відпочинку, який перетворився в хобі, для Володимира стало  катання на квадроциклах.
 «Але раптом подумалося -  адже так і померти можна дурнем-то ... Хочу стати байкером, от не повірите. Раніше і грошей не було "на дурниці". А тепер все ніби як є і можна собі дозволити»- подумав Володимир і реалізував свою мрію.

   У сучасному світі існує величезна безліч мототехніки, зокрема квадроциклів. Але квадроцикліст  спочатку  самостійно їх створював. Подібне заняття - хобі . А згодом Володимир придбав квадроцикл і став досить успішно тренуватись та виступати на змаганнях. В його заліку вже декілька призових місць на Всеукраїнському рівні.

  Володимир Богдан на своєму досвіді може сказати, що людина сідлає квадроцикл, щоб  випробувати почуття динаміки і адреналіну та  одного разу закохавшись в цей спорт,  вже присвячуєш йому весь свій час.

  На запропонованому відеоролику Ви маєте змогу спостерігати за тренуванням Володимира Богдана. Зйомки проводив відеооператор клубу «Філікрос» Карлійчук Олександр та технічне забезпечення керівника клубу  Ткачука Василя.

 

Переглядів: 163 | Додав: наталя | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar