Головна » 2020 » Лютий » 25 » Хочеш перемагати – поклади перед собою ціль.
10:26 AM
Хочеш перемагати – поклади перед собою ціль.

  У минулі вихідні на мототрасі в с. Михальча Сторожинецького району, що на Буковині , відбулися авто-мото перегони «Мото-Зима Буковини 2020». Цими змаганнями і відкрився мотосезон .
На цю подію чекало багато прихильників мотоспорту. Ось і вихованці мотогуртка Глибоцького БТДЮ з великим ентузіазмом готувались до перегонів. Вони знають, що якщо покласти перед собою ціль,то обов’язково її досягнуть. Адже у них є класний тренер, мотокросмен зі стажем - Ткачук Василь Филимонович. Він тренерує і допомагає доглядати за мототехнікою. Адже це річ складна - потрібно перебирати і змащувати деталі, щоб все постійно працювало.
Ось і настав день змагань. Раненько погрузились ,акуратно встановлюючи мотоцикли. Головне - щоб у дорозі мотоцикли не отримали ушкоджень, доїхали такими, якими вони були в гаражі. Наближаючись до місця призначення,весь організм гонщиків охоплював якийсь підйом, серце починало битися швидше, все відходило на задній план, крім думок про трасу, суперників, мотоцикли. Незрозумілий іншим стан одночасно радості, страху, хвилювання і злості заповнює всі клітини.
Під час змагань загострення пристрастей, великі швидкості, обгони і подолання перешкод – все це захоплювало подих глядачів і не залишало їх байдужими.
У всій цій боротьбі гідно виступили вихованці Ткачука В.Ф.
Богдан Тимкул займається мотоспортом вже три роки. За чей час неодноразово був учасником обласних мотоперегонів. Але цього разу йому вдалося зайняти третє місце на п’єдесталі. Хлопець повністю віддає себе заняттям в мотогуртку. Він є правою рукою свого тренера. Богдан говорить: «Мотокрос вже моє життя, я живу цим. Живу заради цього. Мені дуже подобається. Подобаються стрибки. Подобається перемагати. Люблю забиратися на подіум. Подобається це почуття перемоги.»
Дебютував на змаганнях і Савчук Артем. Хлопець займається у мотогуртку другий рік.
Дома хлопець - звичайний підліток. Але як тільки надягає шолом, стає цілеспрямованим і зухвалим спортсменом. На перших своїх обласних змаганнях він посів почесне четверте місце,що є великим досягненням.

— з Vasia Tkachuk.

Переглядів: 174 | Додав: наталя | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar