Головна » 2019 » Квітень » 14 » Катання на квадроциклах – це захват і справжній драйв.
9:20 PM
Катання на квадроциклах – це захват і справжній драйв.

Квадроцикл - це цікавий засіб пересування, зовні більше схожий на джип-позашляховик, але за принципом дії нагадує скоріше мотоцикл.

Таку чудо техніку було презентовано вихованцям гуртка «Мото» Глибоцького будинку творчості дітей та юнацтва Чернівецької області.

Народний депутат України Григорій Тіміш засвідчує свою турботу і увагу щодо розвитку закладів освіти нашого району. Зокрема було вручено ключі від двох нових ліцензійних квадроциклів Honda «GEON» X-PIT 120 та «GEON» X-PIT 150 і двох мотоциклів об’ємом циліндрів 85 куб/см закордонного виробництва на суму понад 60 тис. гр. вихованцям гуртків юних спортсменів з мотокросу. Слід зазначити, що ці гуртки при Глибоцькому будинку творчості дітей та юнацтва вже більше 15-ти років очолює відомий спортсмен, призер багатьох всеукраїнських змагань з мотокросу Василь Ткачук.

З часу появи нової техніки заняття у гуртках стали ще цікавішими. Гуртківці на заняттях дізнались, що спортивні квадроцикли мають чотири колеса, звідки і отримали свою назву, і розраховані тільки на одну людину. Незважаючи на згадану громіздкість, керувати цією машиною зовсім не складно. Для цього не обов'язково мати водійські права або витрачати кілька місяців на навчання. Досвідчений керівник гуртка покаже вам найпростішу і безпечну техніку управління цими дикими механічними тваринами! 10 хвилин - і ви вже в сідлі! Поєднуючи в собі маневреність мотоцикла і міць величезного позашляховика, квадроцикл здатний подарувати будь-якій незабутні відчуття!

Ганяти на квадроциклах прийнято по пересіченій місцевості, де-небудь за містом. Пісок, ями, купини і вибоїни - все це додає гонці додаткову динаміку і божевільний драйв. Коли мчиш вперед на шаленій швидкості, відчуваючи нерівності дороги і долаючи дрібні перешкоди, просто дух захоплює. На квадроциклі можна розвивати швидкість до 150 км / ч. Звичайно, це вимагає певних навичок і майстерності. Гонщики-професіонали можуть не тільки змагатися у швидкості подолання траси, а й виконувати найскладніші трюки: розвороти на швидкості і запаморочливі стрибки. Все це буде не тільки мріями, а й реальністю після створення справжньої мототраси в урочищі «Поляни».

Переглядів: 252 | Додав: наталя | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar