Головна » 2019 » Березень » 22 » Його Величність Мотоспорт у селищі Глибока
10:36 PM
Його Величність Мотоспорт у селищі Глибока

Даний вид спорту вкорінився в життя нашого невеличкого селища та району з тих часів, коли мототраса була на галявині біля лісу на околиці Глибокої. З того часу минуло більше 30 років. Його засновником був Сандул Віктор Іванович - перший керівник мотогуртка при районному будинку творчості дітей та юнацтва . Віктор Іванович підготував до своїх перших перегонів багатьох хлопчаків, які до цього ганяли вулицями та пустирями селища з єдиною мрією – стати чемпіоном з мотоперегонів. В їхньому числі був і майбутній мотоспортсмен, неодноразовий призер Всеукраїнських змагань з мотокросу, а нині – лідер мотожиття в нашому районі Василь Филимонович Ткачук, відомий в мотоспорті та серед друзів як «Філімон».

Василь, у свій час, з почуттям глибокої відповідальності прийняв цей величезний тягар на свої плечі і р’яно взявся до роботи. Він не тільки проводить заняття в мотогуртку, а й добивається у місцевої влади земельної ділянки для створення мототраси. Місце під спортивну трасу вибрано на пагорбах селища, де рельєф дозволяє створити цікаву ділянку для проведення змагань з мотокросу.

За допомого влади, друзів та пошановувачів мотоспорту, таку трасу було створено. Вона постійно модернізується та збільшується .На цьому спортивному об’єкті проводяться щорічні етапи Кубку України. Але кожного року перед організаторами змагань на нашій трасі, керівництвом мотоспорту в Україні ставляться завдання з підвищенням рівня самої траси, створення сервісної зони, зони розміщення глядачів,суддів та зони управління процесом проведення мотоперегонів. Тому з ініціативи прихильників мотоспорту у нашому селищі Глибока, є пропозиція активізувати роботу громадської спортивно – технічної організації «Філікрос». До цієї організації запрошуються небайдужі люди, які в силу своїх можливостей можуть надати посильну допомогу в підготовці та проведенні змагань. Тоді, я впевнений, ми зможемо проводити змагання на достойному рівні. З питань роботи громадської спортивно – технічної організації «Філікрос» звертатись до Ткачука В.Ф.

 Піднімемо рівень мотоспорту у селищі Глибока до висот, які ви бачити на світлинах (на фото Ткачук В.Ф.)

Карлійчук Олександр, фанат мотоспорту.

Переглядів: 250 | Додав: наталя | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar